My books are for sale at various online stores with good prices and shipping terms

I do not control the pricing in these stores, prices on my site are indicative. Below I list a few, just click on them to see my books.

AMAZON ~ Barnes & Noble BOL ~ ASPEKT

If you cannot find a book you want please contact me.

Van Annunaki tot Illuminati - van slaaf to slaaf

Hits: 8414 | Rating:

Er bestaat een alternatieve geschiedenis van het leven op deze planeet. Jaap Rameijer, bekend vanwege zijn onthullingen rond de Rennes le Chateau en Glastonburry, schets de lezer de geheimen van de Annunaki en de Illuminati. Hij laat zien hoe onze vroege geschiedenis een slavernij verleden kende, waarbij er goud voor de goden moest worden gedolven. Het was een tijdperk van hoogwaardige technologieën, van oude goden en nieuwe goden, van hele oude beschavingen en hun imposante bouwwerken, van de kleitabletten, de bijbel en andere religieuze geschriften en van de vele rampen die die aarde troffen. De mensheid leeft en leefde onder geheime genootschappen met hun verborgen agenda’s. Lucifer en de Satanisten deden hun opgang, evenals Ufo’s, Orb’s en Graancirkels van de Sprit World. Moedige schrijvers bonden de kat de bel aan en probeerden de mensheid te waarschuwen, terwijl buitenaardse beschavingen ons zorgvuldig observeren.

Dit is een onthullend boek, waarbij de auteur een voorlopige synthese formuleert uit de velen onzekerheden. Een speculatief boek dus, maar in die zin een slijpsteen voor de geest en z’n tijd vooruit. Bedoeld om ons wakker te schudden en ons bewust te maken van de gevaren die de aarde bedreigen. Maar Rameijer schreef ook een boek vol hoop, met prachtige verhalen en goede adviezen. Een boek van Licht en Liefde. Waarin we tot slot wat meer zicht krijgen op het Grote Kosmische Plan, op het Kosmische Experiment waar wij nu deel van uitmaken en op de rol die wij daarin moeten spelen. Alles on supervisie van de Galactische Raad.

 
Uitgegeven door Aspekt en verkrijgbaar onder andere op BOL
Price: 24,95 EUR
plus shipping
Comments
Onderzoeker BOL.com, 13.09.2019 15:30:41
Jaap Rameijer heeft zich overtroffen met dit boek. Een prachtige bloemlezing over de mysterieuze geschiedenis van onze Aarde en de ontwikkeling van het menselijke Bewustzijn. De vele miljoenen jaren dat deze Aarde oud is, geeft vanzelfsprekend iedere aanhanger van de moderne wetenschap van Newton en Darwin's evolutietheorie het nakijken. Want deze Aarde heeft veel meer geschiedenis te bieden, dan in de theorieën van deze heren past. Dan wat wij officieel meegedeeld krijgen.

De Aarde is bezocht door een groep wezens, die in vele culturen genoemd zijn als de Annunaki. Zij die uit de hemelen kwamen. Kijk naar het schitterende verhaal van Bram Vermeulen over dit onderwerp; het boek van Sacharia Sitchin. Wanneer we ruimte maken in ons brein om deze wezens een rol te geven in de ontwikkeling van de Aarde, verandert ons perspectief erop meteen.

Die ontwikkeling is een universele ontwikkeling in plaats van een puur Aardse. Het zijn de wetten uit het Universum die ervoor zorgen dat de Aarde mee-beweegt op deze golven. Dat het vaak niet zichtbaar is, wat deze Annunaki hebben gemanifesteerd op Aarde, wil alleen maar zeggen, dat er veel verborgen wordt gehouden. Al was het alleen maar de 'officiële theorie' over de Aarde-ontwikkeling, die geen ruimte laat voor deze alternatieve perspectieven.

En toch wijzen mensen als Erich von Däniken ons telkens op kromme officiële theorieën. Zelfs primitieve stammen als de Dogon in Afrika proberen ons -indirect- te wijzen op bijv. de ster Sirius A (en B) als oorsprong van leven-uit-de-ruimte.

Dit gezichtspunt is slechts het begin van het boek van Rameijer, want als deze krachten uit de ruimte hier nog op Aarde aanwezig zijn, in welke vorm dan ook, dan is onze wereld even anders georganiseerd, dan wij officieel te horen hebben gekregen..! Het voert hier natuurlijk veel te ver om diep te duiken in een verslag van het boek. Maar het is MINSTENS zo goed als de boeken van Von Däniken, dat is duidelijk. De schrijfstijl van Jaap Rameijer is prettig en voor je het weet, word je 'ontvoerd' via volledig nieuwe inzichten, door verre werelden, naar een volstrekt nieuw wereldperspectief.

De ondertitel 'van slaaf tot slaaf' is een perfecte teaser, om je duidelijk te maken, dat de heersers op deze planeet tot de meest intellectuele wezens horen van het Universum. Dat zij via de illusie van 'vrijheid voor iedere Aardling' een gevangenis hebben gecreëerd, die bijna niemand 'geloven kan', is daarvan een voorbeeld. Let wel: het boek is niet alleen het gezichtspunt van de auteur. Hij heeft vele honderden boeken als referentie in zijn nieuwe boek opgenomen.. En al deze boeken, wijzen feitelijk één kant uit. Een kant die je moet weten te vinden om er heen te kijken, maar ook om ervan op te kijken..!
Write a comment for this product!
Name
E-mail
Please write comment
Rating for product
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support
Go to top